-Renkaat

 

 
ARTON RENGASPALVELU


Renkaiden myynti, asennus sekä säilytys kaikkiin ajoneuvoihin


Tarjoamme monipuoliset palvelut autollesi tai maatalouskoneellesi, olipa kyseessä huolto, korjaus tai renkaiden uusiminen. Kaikki tarvitsemasi palvelut löydät meiltä yhden katon alta, olemme aina valmiina auttamaan.


AJANVARAUS


ARTON RENGASPALVELU


Kaikki Rengaspalvelut Aina Vaihdosta Säilytykseen


kaikki rengaspalvelut saman katon alta! Meidän kauttamme saat kattavat rengaspalvelut, olipa kyseessä sitten renkaiden vaihto, säilytys tai vanteiden hankinta. Kokeneet asentajamme takaavat nopeat ja luotettavat palvelut, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisesti ja sujuvasti.AJANVARAUS

UKK


Renkaiden uusiminen on tärkeää.


Keräsimme yhteen muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä renkaidenvaihdosta.


AJANVARAUS

1Onko renkaiden vaihto pakollinen?
Talvirenkaita tulee käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun, jos sää tai keli sitä edellyttää
2Mistä tietää että renkaat pitää vaihtaa?
Turvallinen talvirenkaan urasyvyys on noin 5-10 mm. Lain vaatima minimi on 3 mm. Uusissa talvirenkaissa urasyvyys on keskimäärin nyrkkisääntönä noin 10 mm. Renkaiden vaihtoajasta kielivät: halkeamat, pullistumat, epätasainen kuluminen, auton puoltaminen tai tärinä ajaessa.
3Voiko uusia vain yhden renkaan?
Jos sinun tarvitsee vaihtaa vain yksi rengas, se on ehdottomasti korvattava kaikin puolin samanlaisella renkaalla. Uuden renkaan pitää olla täysin samanlainen: merkki, profiili, kantavuusindeksi, nopeusluokka ja halkaisija.
4Milloin auton rengas on vanha?
Käyttöiän suositus on yleisesti 6 vuotta ja tämä lasketaan siitä hetkestä, kun rengas on otettu käyttöön. Renkaan valmistusajankohdan voi tarkistaa renkaan kyljestä. Asia on ilmaistu yleensä DOT-merkinnällä
5Voiko kesärenkailla ajaa pienellä pakkasella?
Pakkasella ei saa ajaa kesärenkailla, jos tien pinta on liukas. Nykyään tieliikennelain rengasmääräykset ovat olosuhdekohtaisia aiemmin määritellyn aikavälin sijaan.

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle

+358 019 514 422

Maanantai - Perjantai
07:30 - 16:30

Lauantai ja sunnuntai
Suljettu (Lauantai Sesonki 09:00 - 13:00)